Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jan 25 2010, 12:12 AM
Коментар
|
|
![]() WAAW-Member ![]() Група: Завършили Коментари: 192 Регистриран: 2-January 06 Потребител N: 1,022 |
Ако някой го интересува, сайтът на немския отдел вече е на нов адрес:
www.da-galabov.eu Поздрави -------------------- This is wrong on so many levels.
|
|
|
|
Jan 25 2010, 04:09 PM
Коментар
|
|
![]() Сър ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 130 Регистриран: 5-December 08 Град: София (wow). 305 стая, ест :D Потребител N: 3,307 |
Благодаря ти, че го пусна във форума , пич! Тъкмо се чудех къде изчезна! Благодаря отново!
ps: Само дето не ми се отваря , сигурно е от моя телевизор ... -------------------- Обичам да си говоря сам, защото знам, че разговарям с културен човек.
Идиотите са мъдро творение на природата, което дава право на глупаците да се мислят за хитри. Мързелът не е нищо повече освен навик да се почива преди човек да се е уморил. И богатите също плачат, но аз предпочитам да плача в кадилак.. |
|
|
|
Jan 26 2010, 11:46 PM
Коментар
|
|
![]() WAAW-Member ![]() Група: Завършили Коментари: 192 Регистриран: 2-January 06 Потребител N: 1,022 |
Не е в твоя телевизор - праихме тестове по сървъра и го бяхме спрели. Вече пак си работи. Инромацията обаче не навсякъде е актуална - най-вероятно ще се обнови средата или края на февруари.
-------------------- This is wrong on so many levels.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th September 2010 - 01:23 PM |