Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 2 2004, 12:46 AM
Коментар
|
|
|
Крал ![]() Група: Завършили Коментари: 496 Регистриран: 1-October 04 Град: sf Потребител N: 68 |
хах... еми така се получава...
*ставам няква гадна флуудърка зарад' вас -------------------- I don't think you trust,
In my self righteous suicide, I cry when angels deserve to die! Father, Father, Father, Father! Father into your hands, I commend my spirit, Father, into your hands, Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken, me oh! |
|
|
|
Oct 4 2004, 01:04 AM
Коментар
|
|
![]() Крал ![]() Група: #negsf Коментари: 293 Регистриран: 3-October 04 Град: Sofia Потребител N: 72 |
с irma и с R.I.P.P.E.R явно ще си имаме много обща приказка... Особено с irma. Няма да пиша моите музикални предпочитание, защото тя вече ги е написала
espr!t - за метал можеш спокойно да се обръщаш към мене -------------------- <span style='font-size:21pt;line-height:100%'>Аз съм Енци, ей ме на!</span>
|
|
|
|
Oct 4 2004, 07:48 PM
Коментар
|
|
|
Крал ![]() Група: Завършили Коментари: 496 Регистриран: 1-October 04 Град: sf Потребител N: 68 |
лелеи... Dimmu Borgir забравих...
бтв... мразя джаз в червата... не знам защо дори! -------------------- I don't think you trust,
In my self righteous suicide, I cry when angels deserve to die! Father, Father, Father, Father! Father into your hands, I commend my spirit, Father, into your hands, Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken, me oh! |
|
|
|
Oct 4 2004, 08:17 PM
Коментар
|
|
|
Крал ![]() Група: Завършили Коментари: 351 Регистриран: 27-September 04 Град: София, ?Г Потребител N: 53 |
Джаз? Понася се... но не го слушам. Чакайте, ей с`я отварям нова тема! :wink:
-------------------- "Н?МА СПРАВЕДЛИВОСТ. СЪ?ЕСТВУВАМ САМО АЗ."
Смърт на Света на Диска |
|
|
|
Oct 5 2004, 02:49 PM
Коментар
|
|
|
Сър ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 156 Регистриран: 5-October 04 Град: Трансилвания Потребител N: 75 |
QUOTE мразя джаз в червата... не знам защо дори! Не знам що ама и аз го мразя .
Любимите ми групи са : iron maiden nightwish rammstein rainbow judas....priest manowar stratovarius guano apes -------------------- High and mighty alone we are kings...
|
|
|
|
Oct 5 2004, 11:38 PM
Коментар
|
|
|
Крал ![]() Група: Завършили Коментари: 347 Регистриран: 13-September 04 Потребител N: 6 |
WWE :mrgreen:
-------------------- |
|
|
|
Oct 6 2004, 09:49 AM
Коментар
|
|
|
6626.productions ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2,533 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 58 |
[size=18]1. Nightwish (най-яката група)
2. Rammstein 3. System of a Down 4. Hammerfall 5. Blind Guardian 6. Agnostic Front 7. Sum41 Е тва е от мен.. |
|
|
|
Oct 6 2004, 01:00 PM
Коментар
|
|
|
Роб ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 5-October 04 Потребител N: 74 |
абее хора тука нещо усещам дискриминация на здравия хип-хоп.....аз кво слушам...преди слушах квото QUEdovaSTus-X ама сега съм на мнение че r'n'b и соул е музиката
-------------------- .....pazete se,fnimafaite 6toto liolio e nqkude tam i DEBNE!....
|
|
|
|
Oct 6 2004, 08:23 PM
Коментар
|
|
|
ми аз нямам нищо против черното, стига да не е го слушам...
ебавам се... нямам против хип-хопа, но повече от 1 час не мога да издържа.... -------------------- I don't think you trust,
|
|
|
Oct 6 2004, 09:32 PM
Коментар
|
|
|
Сър ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 156 Регистриран: 5-October 04 Град: Трансилвания Потребител N: 75 |
лелей - амче аз забравих Металика , лелей........
-------------------- High and mighty alone we are kings...
|
|
|
|
Oct 6 2004, 09:51 PM
Коментар
|
|
|
6626.productions ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2,533 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 58 |
QUOTE лелей - амче аз забравих Металика , лелей........ ДА бе верно! То са последния им албум (St. Anger) просто разбива! |
|
|
|
Oct 6 2004, 09:55 PM
Коментар
|
|
|
Крал ![]() Група: Завършили Коментари: 351 Регистриран: 27-September 04 Град: София, ?Г Потребител N: 53 |
QUOTE QUOTE лелей - амче аз забравих Металика , лелей........ ДА бе верно! То са последния им албум (St. Anger) просто разбива! Бих казал: М?АХАХАХАХАХААХАААААА!!! :twisted: :twisted: :twisted: Сейнт Енгър кърти мивки. А Френтик ме изкарва от кожата ми! Не ги разбирам тия, дето не се кефят на новия албум, просто е по-различен, не че е по-лош от старите... -------------------- "Н?МА СПРАВЕДЛИВОСТ. СЪ?ЕСТВУВАМ САМО АЗ."
|
|
|
Oct 6 2004, 09:59 PM
Коментар
|
|
|
QUOTE QUOTE QUOTE лелей - амче аз забравих Металика , лелей........ ДА бе верно! То са последния им албум (St. Anger) просто разбива! Бих казал: М?АХАХАХАХАХААХАААААА!!! :twisted: :twisted: :twisted: Сейнт Енгър кърти мивки. А Френтик ме изкарва от кожата ми! Не ги разбирам тия, дето не се кефят на новия албум, просто е по-различен, не че е по-лош от старите... Не е лош - ама като Мастера друг няма -------------------- High and mighty alone we are kings...
|
|
|
|
Oct 6 2004, 10:00 PM
Коментар
|
|
|
QUOTE QUOTE QUOTE QUOTE лелей - амче аз забравих Металика , лелей........ ДА бе верно! То са последния им албум (St. Anger) просто разбива! Бих казал: М?АХАХАХАХАХААХАААААА!!! :twisted: :twisted: :twisted: Сейнт Енгър кърти мивки. А Френтик ме изкарва от кожата ми! Не ги разбирам тия, дето не се кефят на новия албум, просто е по-различен, не че е по-лош от старите... Не е лош - ама като Мастера друг няма Верно. Аз бтв си имам колекция от някъде 7-8 албума... -------------------- "Н?МА СПРАВЕДЛИВОСТ. СЪ?ЕСТВУВАМ САМО АЗ."
|
|
|
Oct 6 2004, 10:01 PM
Коментар
|
|
|
Имам ги всичките без Garage and SM
-------------------- High and mighty alone we are kings...
|
|
|
|
Oct 10 2004, 07:07 PM
Коментар
|
|
|
Роб ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 10-October 04 Потребител N: 91 |
D12, Guano Apes, Nightwish, Linkin' Park, Outcast
|
|
|
|
Oct 11 2004, 02:22 PM
Коментар
|
|
![]() Сър ![]() Група: Завършили Коментари: 136 Регистриран: 6-October 04 Град: dostatu4no dale4e Потребител N: 79 |
скиваш ли ми аватара
|
|
|
|
Oct 12 2004, 10:57 AM
Коментар
|
|
|
бравос... евънесънс рулзич :wink:
-------------------- I don't think you trust,
|
|
|
Oct 24 2004, 01:30 AM
Коментар
|
|
![]() Роб ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 13-October 04 Потребител N: 107 |
Tricky, Lamb, Mum, Massive Attack, Depeche Mode
|
|
|
|
Oct 24 2004, 03:23 PM
Коментар
|
|
|
Роб ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 135 |
[quote]Cypress Hill, Beatnuts, Funkdoobiest, GURU, House Of Pain, Louis Logic, Moka Only, Ninja Tunes, Rahzel, po4nah i dosta nemski HipHop da slusham, nai-ve4e Samy Deluxe, Afrob, D-Flame, Kool Savas, Dynamite Deluxe.. Ina4e ot vreme na vreme i House, Raggae, Dance i takia komers4eta slushkam :wink:
ПИШИ НА КИРИЛИЦА! (edited bY: "RAGGAE" ли слушаш? И кво точно rEggae слушаш? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th September 2010 - 01:14 PM |