Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jun 14 2007, 10:52 PM
Коментар
|
|
![]() Император ![]() Група: Завършили Коментари: 754 Регистриран: 28-February 07 Град: ?ългария, София, Л?ЛИН Потребител N: 2,089 |
Nickelback
-------------------- I won’t soothe your pain I won’t ease your strain You’ll be waiting in vain I got nothing for you to gain |
|
|
|
Jun 15 2007, 11:23 AM
Коментар
|
|
![]() pali gumi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1,596 Регистриран: 18-October 05 Град: CSI: Slatina Потребител N: 756 |
Някои май не са разбрали, че тая тема е, за да се напишат любимите изпълнители, а не всеки да каже колко хиляди групи има в плейлиста... пф както и да е
рап/хип-хоп обаче не са групи Rick Ross, Fabolous, Knoc-Turn'al, Ludacris, The Game, T.I.,NAS, Eightball & MJG, Slim Thug, Xzibit, Jim Jones, Big Tymers и тн и тн... -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 17 2007, 10:14 PM
Коментар
|
|
![]() Сър ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 15-September 06 Град: sincity Потребител N: 1,577 |
Linkin Park рулззз.Който ги "поздравява" с майка им и роднините....да му яде баба Меца гъзеца
-------------------- It's now or never ,I'm not gonna live forever!
~in the memories u'll find me,eyes burnin up,the darkness holdin me tightly until the sun rises up~ |
|
|
|
Jul 17 2007, 10:20 PM
Коментар
|
|
![]() Крал ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 250 Регистриран: 1-January 07 Град: sf Потребител N: 1,916 |
PLACEBO
RHCP nickelback fall out boy flyleaf Goo goo dolls My chemical romance daughtry lostprophets The all american rejects the Fray Greenday -------------------- WHATEVER PEOPLE SAY I AM,THAT'S WHAT I'M NOT.
The more you open your mouth The more you're forcing performance All the attention is leading me to feel important (completely obnoxious) Now that we're here, we may as well go too far... |
|
|
|
Jul 22 2007, 01:59 PM
Коментар
|
|
![]() Император ![]() Група: Завършили Коментари: 754 Регистриран: 28-February 07 Град: ?ългария, София, Л?ЛИН Потребител N: 2,089 |
Nickelback
Rammstein koRn Hinder (ме кефи заради на пича гласа) Godsmack -------------------- I won’t soothe your pain I won’t ease your strain You’ll be waiting in vain I got nothing for you to gain |
|
|
|
Jul 22 2007, 03:45 PM
Коментар
|
|
![]() Pezzonovante ![]() Група: Завършили Коментари: 1,555 Регистриран: 24-September 04 Град: Някъде из Алпите Потребител N: 39 |
От 2-3 седмици въртя нон-стоп последния на Нели Фуртадо, един сборен на Сийл и един на Синатра и тези тримата са ми ТОП в момента. Жестоки са!
-------------------- |
|
|
|
Jul 23 2007, 06:47 PM
Коментар
|
|
|
Dark Thoughts ![]() Група: Winners Коментари: 1,297 Регистриран: 27-September 04 Град: Between the Paradise and the Hell Потребител N: 52 |
Не мога да повярвам, че някога съм се кефила на Нирвана :no: . И то много. какво по-точно не можеш да повярваш?страшна музика....въпрос на вкус,ама изказването е странно любими групи,не слушани само:evanescence,nightwish,guano apes,nickelback това са ми.... -------------------- I'm gonna win back what I've lost
Nobody else to rule my world |
|
|
|
Jul 24 2007, 03:02 PM
Коментар
|
|
![]() ph7r2e8! ![]() Група: V I P Коментари: 905 Регистриран: 29-September 05 Град: В моя си свят Потребител N: 700 |
Limp Bizkit, Lp, Korn, Slipknot, Hatebreed, Lasthope, Fall out Boy, Tokio Hotel, Placebo, A Perfect Circle, Incubus, Balthazar, Jackrock, Dj Rush, David Guetta, Nirvana, Godsmack, Red Hot Chilly Peppers, Feeder, Lost Prophets, The Fall Of Troy, Enter Shikari, My Chemical Romance, Greenday, Blink 182. Всичките ги слушам всеки ден
-------------------- |
|
|
|
Aug 28 2007, 05:33 PM
Коментар
|
|
![]() helter skelter ![]() Група: Наказателен отряд Коментари: 1,384 Регистриран: 31-August 06 Град: K-Pax Потребител N: 1,537 |
Faith No More
За мен Faith No More са велики. Каквато съм трудна с музиката, дълго карах на един албум - първо The Real Thing, след това Angel Dust и накрая King for a Day, Fool for a Lifetime. Музиката им е като скалпел - оголва до същността и те зарязва сам да се чудиш, че това го е имало в теб. `Мъката ти е самосъжаление, любовта - страх, мечтите - комплекс, спомените - сълзливост`. Без обвинения. Просто така - върху някоя елементарна мелодийка се ражда композиция, която те кара да се побъркваш Други групи които също адски много са ми повлияли и обичам са RHCP, Depeche Mode, Placebo, Coldplay, PIF, Rammstein, Audioslave...от скоро Enter Shikari и The Fall Of Troy =) -------------------- All alone, or in twos
The ones who really love you Walk up and down outside the wall Some hand in hand Some gathering together in bands The bleeding hearts and the artists Make their stand And when they've given you their all Some stagger and fall; after all it's not easy Banging your heart against some mad buggers' Wall |
|
|
|
Aug 30 2007, 11:55 PM
Коментар
|
|
![]() Император ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 689 Регистриран: 9-August 07 Потребител N: 2,406 |
Мн мн мн,но например Evanescence,Korn,SOAD,Good Charlotte...................................
-------------------- Хитачи правят толкова добри вибратори, че мисля да си купя и телевизор от тях.
|
|
|
|
Aug 31 2007, 12:03 AM
Коментар
|
|
![]() Natural High ![]() Група: Завършили Коментари: 564 Регистриран: 28-January 05 Потребител N: 277 |
При мен нон-стоп се добавят нови групи обаче тези, които слушам цялостно са Blind Guardian, Iron Maiden, SOAD, RHCP, Audioslave и...няколко други:Р
-------------------- Priests were metal-reinforced overshoes. They saved your soles.
![]() |
|
|
|
Feb 5 2009, 05:02 AM
Коментар
|
|
![]() Saint of Degeneration ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 295 Регистриран: 6-October 08 Град: село Курдоколене Потребител N: 2,881 |
"Любими" имам адски много, но най-най-най-най- любими са ми АЦ/гръмтейчка/ДЦ! С тях съм израснал и никой не може да ги измести от първото място.За мен те са единствената група без слаб албум(да не казвам без слаба песен). И сега да се изфукам ще кажа, че ОТИВАМ В АТИНА НА КОНЦЕРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th September 2010 - 01:22 PM |